Eenmalig Consult

Specialist Oudergeneeskunde voor hoogwaardige verpleeghuisgeneeskundige zorg

Eenmalig Consult

Via onderstaande link kunt u zien voor welke problemen u een consult aan kunt vragen bij specialisten ouderengeneeskunde in West- en Midden Brabant en Zuid-Holland . De consulten worden verricht door specialisten ouderengeneeskunde, die aangesloten zijn bij het samenwerkingsverband GeriHome, zorggroep voor eerste lijns ouderengeneeskunde.

Er worden conform de afspraken tussen het LHV en Verenso 5 soorten consultatie geboden namelijk:

Werkwijze

Er zijn 2 opties via GeriHome voor eerste lijns ouderenzorg informatie daarover vind u op deze website Geri-consult of via het lokale verpleeghuis, waarmee u mogelijk al samenwerkt.

1. Consultatie via Geri-consult
Indien u nog geen vaste SO heeft waarmee u afspraken heeft voor het verrichten van consulten dan kunt u een SO van GeriHome benaderen. Deze SO’s, hebben allemaal ruime ervaring in het verpleeghuis, en veelal ook daarbuiten, bijvoorbeeld als kaderarts 1e lijn, kaderarts psychogeriatrie, maar ook als Palliatief consulent of scenarts.

Voor een consult hebben wij onderstaande informatie nodig, deze informatie ontvangen wij (in verband met de privacy) bij voorkeur per fax, of via zorgmail, zie hiervoor de contact pagina

Uitvoerige informatie, over de eerstelijns consultatie vind u verder op de pagina nadere informatie.

Vervolg na het consult: de SO die het consult verricht heeft zal u binnen 2 werkdagen bellen voor een 1e terugkoppeling, daarna ontvangt u altijd een verslag van het consult. Dit verslag verzenden wij via zorgmail, zodat de gegevens direct in uw EPD komen.